HOME


Coast & Culture

Het appartement ''de Kievit'' is gerealiseerd in het Koetshuis gelegen achter de 19e eeuwse voormalige notariswoning aan de Middelweg. Beide uitgevoerd in ''Oud Hollandse'' stijl. Het Koetshuis ''de Kievit'' is geheel gerenoveerd, ingericht en van alle moderne gemakken voorzien (zie ook ''de Kievit'') en is geschikt voor twee personen met evt een en maximaal twee kleine kinderen.

Appartement "de Koekoek" is gerealiseerd in de voormalige stal, uitgevoerd in' 'Zaanse Stijl'', en is uitgerust voor 6 personen(twee personen op de begane grond en 4 personen op de eerste verdieping) en is een ideaal onderkomen voor een gezin met opgroeiende kinderen, twee echtparen of vriendenclub. (zie ook ''de Koekoek'')

    
De Kievit                                                                                 De Koekoek

Beide appartementen zijn gelegen in het hart van het rustieke watersportdorp Uitgeest. Gelegen pal aan het Alkmaardermeer. Alle winkels en restaurants voor de dagelijkse benodigdheden liggen binnen een steenworp afstand. 

Uitgeest ligt ideaal centraal t.o.v. strand (slechts 10 auto min.), meren, polders en steden en heeft een treinaansluiting. De steden Amsterdam, Alkmaar en Haarlem liggen allen binnen 15 a 20 minuten (trein/auto). Deze knusse plaats is dus een prima uitvalsbasis voor strand en stedentrips (Coast & Culture). Klik hier voor de kaart. Tevens ligt het dorp op een knooppunt van diverse fietsroutes en kunnen er kano's gehuurd worden. Fietsen zijn gratis beschikbaar.

IHA.com - Verhuur vakantiewoningen, huis en chambres d'hôtes, gîte tussen particulieren
 
Ferienwohnung & Ferienhaus


   


   

 

 

 

 

HAAZZ Webdesign & Meer